Home » » Anahtar Kelime Aracı sunan siteler

Anahtar Kelime Aracı sunan siteler

Posted by internetten nasıl para kazanırım, internetten hızlı para kazanma yolları on 13 Aralık 2014 Cumartesi

 Spdial.NET (since 2011) - Spdial.NET (since 2011)

Anahtar kelime bir İnternet sitesi için olmazsa olmaz. Yazdığınız bir makalede yayınladığınız bir yazıda ne denli iyi bir anahtar kelime kullanırsanız o denli tıklanma alabilirsiniz. Zaten bir İnternet sitesinin en önemli amacı tıklanma sayısının artmasıdır. Bunun en önemli yollarından bir tanesi Anahtar Kelime kullanmaktır. Anahtar kelime üretimi de buna bağlı olarak bir sektör haleni geldi. Bizde Anahtar Kelime Aracı sağlayan en popüler siteleri sizler için derledik. Umarız faydalı olur. 

1- Google Anahtar Kelime Aracı


Google kendi anahtar sistemi vardır. Google, yaptığı her şeyde olduğu gibi, bu anahtar kelime aracı, özellikle acemi kullanıcılar için çok yararlı olabilir. Adwords reklamları için anahtar kelimeler seçebileceğiniz gibi sitenizin arama sonuçlarından daha fazla ziyaretçi alması için bu anahtar kelimelere yönelik site içeriği oluşturabilirsiniz. Bölgesel ve lisana göre size anahtar kelime alternatifleri sunan bu araç ücretsizdir.


 2- Google Arama Trendleri

Google Arama Trendleri sayesinde, belirli bölgeler, kategoriler, zaman dilimleri ve özellikler üzerinde arama hacmi biçimlerini karşılaştırabilirsiniz. Google Arama Trendlerini kullanmanın değişik şekillerini sergilemektedir. İster bir reklam ajansı olun, ister bir küçük işletme, çokuluslu bir şirket veya akademik bir araştırmacı, Arama Trendleri alakalı arama terimlerine olan ilginin düzeyini ölçmenize yardımcı olabilir.

3-Microsoft Advertising Intelligence Anahtar kelime aracı

Microsoft Advertising Google’nin altında kalmayarak geliştirdiği çevrimiçi ticari aracıdır. Microsoft Advertising anahtar kelime oluşturmak ve Excel ara yüzlü anahtar kelime listenizi genişletmek için olanak sağlayan güçlü bir anahtar kelime araştırma aracıdır. Yahoo ve Bing gibi ağlarda anahtar kelimelerin performansını ölçmek için kullanılır. Anahtar kelime seçimi ve reklam kampanyanızın performansını artırmak için bu aracı kullanabilirsiniz. Tarihsel olarak potansiyel müşterilerin ne yaptığına dayalı anahtar kelime kampanyaları oluşturmak için kullana bilirsiniz. Daha etkili arama ve içerik kampanyaları oluşturmak için bu aracı kullanabilirsiniz.


4-SeoQuake Anahtar kelime aracı

SeoQuake Araç Çubuğu Internet'inizi biraz yavaşlatacaktır ama kendi siteniz ve daha da önemlisi başka siteler hakkında değerli bilgiler sunarak bu açığını kapatacaktır. Bu araç sizlere rakip sitelerin hakkında değerli bilgiler verecektir. Benim bu araçta çok yararlı bulduğum bir özelliği SEM Rank ve Arama Motoru kelime trafiğidir. Sitenizle ilgili en değerli anahtar kelime bilgilerini size sağlar, anahtar kelime trafiği veya satış getiren hangi kelimelerdir diye inceleyebilirsiniz. Özellikle herhangi bir "uzun kuyruk" anahtar kelime gruplarını kullanarak ziyaretçilerinizin sitenizi veya ürünlerinizi bulmalarını kolaylaştırabilirsiniz. Online pazarlama ile bu uzun anahtar kelime öbekleri en karlı olduğunu kanıtlanmıştır.


5- Keyword Spy Anahtar kelime aracı

Keyword Spy anahtar kelime ya da alan adı ile hedeflediğiniz anahtar kelimede diğer sitelerin hangi sıralamalarda olduğunu öğrenebilmeniz için oldukça kullanışlıdır. Bir alan adı yazarak o sitenin hangi anahtar kelimelerde Google’da kaçıncı sırada olduğunu, sayfalarında kaç anahtar kelime bulunduğunu, sitenin rakiplerini tek bir sayfadan görebilirsiniz. Online anahtar kelime aracı Keyword Spy’dan elde edeceğiniz bilgiler sayesinde hangi anahtar kelimelere ağırlık vermeniz gerektiğini ve bu anahtar kelimelerde rekabet içerisinde olan sitelerin içeriklerinin ne olduğunu öğrenebilir ve site tasarımınızı buna göre yönlendirebilirsiniz. Keyword Spy ayrıca anahtar kelime için yürüteceğiniz pazarlama kampanyası için tıklama başına ne kadar ödeyeceğinizi yaklaşık olarak vermektedir.


6-UberSuggest Anahtar kelime aracı

Anahtar kelime varyasyonlarını yüzlerce çeşitli olarak sunuluyor. Bu anahtar kelimeleri oluşturmak için Google ve diğer arama motorlarını kullanmaktadır. Eğer bugün yazacak konu bulmakta zorlanıyorsanız işte size yüzlerce fikir verecek bir araç. Bu ücretsiz anahtar kelime aracı ile anında gerçek kullanıcı sorguları anahtar kelime fikirleri alabilirsiniz.

7-Yahoo Arama İpuçları aracı

Yahoo arama ipuçları aracı ile en popüler arama sorguları, trend analizi, arama terimleri arasında eğilimleri karşılaştırmak, trend analizi kullanarak arama terimleri arasında demografik veya bölgesel farklılıkları keşfedebilirsiniz.

8-SEO Gadget API Uzantısı Aracı 

Bu ücretsiz araç otomatik olarak girilen kelimeye bağlı olarak Excel'e Google Adwords API anahtar ile verileri sıralamak için kullanılır. Aynı zamanda google docs ile de kullanılmaktadır.






0 yorum:

Yorum Gönder

İlginizi Çekebilir

Blogger tarafından desteklenmektedir.
.comment-content a {display: none;}