Home » » RİNGPARA NEDİR ? İNTERNETTEN KAZAN YOLLARI.

RİNGPARA NEDİR ? İNTERNETTEN KAZAN YOLLARI.

Posted by internetten nasıl para kazanırım, internetten hızlı para kazanma yolları on 12 Temmuz 2014 Cumartesi

İnternetten para kazanmanın her gün yeni bir yolu gelişiyor. Bazı uygulamalar sadecede masaüstü bilgisayarlarda, bazı uygulamalar sadece android işletim sisteminin bulunduğu akıllı telefonlarda bazı uygulamalarda, ıphone telefonlarda kullanılabiliyor. Bu tür bir ayrımı neden yaparlar anlamak pekte güç değil aslında her işletim sistemin kendi liderliğini belirli yöntemler ile kanıtlama peşinde. 
Biz gelelim olayın bize bakan yönüne, blogumu  oluşturduğum günden bu yana sürekli internetten kazanç sistemlerini takip etmeye ve yeni çıkan veya güncellenen sistemleri duyurmaya çalışıyoruz. Ancak internet gibi sınırsız bir ortamda her önünüze geleni okuyucuya sunmak kadar yanlış bir şey olamaz, çünkü o kadar çok gereksiz, insanların zamanını boşa harcayacak veya insanların kişisel bilgilerini temin, dolandırıcılık gibi yöntemleri kullanacak uygulamalar var ki bunların içinden mutlaka seçim yapmanız ve en güvenilir, en işe yararını tanıtmanız gerekiyor. En azından ben böyle düşünüyor ve bu şekilde hareket ediyorum. 

RİNGPARA uygulaması son zamanlara duymaya başladığım bir uygulama biraz araştırdım. internet üzerinden kullanıcı yorumlarından, kişisel bloglarından vs. 
Bu uygulama için ilk sahip olmanız gereken şey akıllı bir cep telefonu ve tabi ki interneti olan akıllı bir cep telefonu :) 
  • Uygulamayı https://play.google.com/store adresinden "RİNGPARA" yazarak aratabilir ve buradan indirip telefonunuza kurabilirsiniz.
  • Uygulamada tek bir amaç var reklam seyredin ve size sistem seyrettiğiniz reklam karşılığında ringpara versin. Bu kadar basit. 
  • Tabi burada bir kaç kriter var.Telefonunuzun sürekli internet erişimine açık olması gereklidir ve arandığınız takdirde çıkan videoyu izlemek koşuluyla 0,10 ve 0,03 TL kazanabilirsiniz. 
  • Sizi arayan kişiler 1 saat içinde 2 defa aradığı takdirde reklam gösterilmektedir. 2 defadan fazla olduğu zaman reklam çıkmayacaktır. Reklam süreleri ise en fazla 14 sn dir.
  • Şunu da tekrar belirteyim ki Bu uygulama için telefonunuzun Android sistemle çalışan akıllı (Smart Phone) telefon olması ve internet ulaşımının açık olması gereklidir.
  • Uygulamaya bide şu açıdan bakmamız gerekiyor. Uygulama sizin cep telefonunuz zil sesi yerine kendi reklamı sesinin kullanılmasını getiriyor. 

Bence çok güzel çok mantıklı çok fazla zaman harcamanıza gerek kalmadan kullanabileceğiniz çok güzel bir uygulama...
Benim çok hoşuma gitti. Sizlerde deneyin, yorumlarınızı bekliyoruz. 



3 yorum:

İlginizi Çekebilir

Blogger tarafından desteklenmektedir.
.comment-content a {display: none;}