Home » , » EK GELİR - YEMEK TARİFİ YAPARAK VEYA SATARAK PARA KAZANMA

EK GELİR - YEMEK TARİFİ YAPARAK VEYA SATARAK PARA KAZANMA

Posted by internetten nasıl para kazanırım, internetten hızlı para kazanma yolları on 26 Aralık 2014 Cuma

Bugüne kadar internetten para kazanma yollarından birçoğunu tanıttık. Genelde tanıtımı yaptığımız sistemler online ağırlıklı idi. Bugün ise size daha farklı bir yöntemden bahsedeceğiz. Daha çok ev hanımlarını ilgilendirilen bir konuda bahsedeceğiz. Malum Yemek dediğimizde akla ilk bayanlar geliyor. Günümüzde bu biraz daha değişmeye başladı ama neyse. Yine de bayan ağırlıklı diyelim. Yemek tarifi yaparak para kazanmak ile ilgili bir tanıtım yapacağız sizlere.

E-Ticaret dediğimizde sadece fiziki malzeme satımı gelmemeli. E-Ticaret ile artık her şey satılır oldu. Fikirler, görüşler, beceriler. Sizde yemek yapmak konusundaki becerinizi kullanarak kendinize bir gelir kapısı oluşturabilirsiniz. Bugün dünyada ücretsiz bir blog sitesi kurup bu alanda adından bir söz ettiren binlerce insan var. İnternete girip yemek tarifleri diye yazdığımızda karşımıza o kadar çok seçenek çıkıyor ki. Hayatta ki en önemli şey kendinize güvenmektir. Ufkunuzu açık tutun. Ya biz yapamayız. Bize düşmez gibi kavramlardan uzak durun.

Yemek Tarifi Yaparak Para Kazanmak için nasıl bir yol izlemelisiniz.
Kendinize site kurun. Site kurmak deyince gözünüz korkmasın. Artık günümüzde hazır ücretsiz siteler var. Blogger, wordprees gibi blog sitelerinden alında Wix. Gibi hazır site sunan bir sürü seçenek mevcut bunlardan bir tanesini ile sitenizi kurun. Hazır yemek sitesi şablonları da mevcuttur.

Yok, benim bu kadar zamanım yok, Sürekli olarak takip edemem diyorsanız. Size daha kolay bir yol önerelim. Yemek tarifi satarak para kazanın. Peki, yemek tariflerinizi nasıl ve nereye satabilirsiniz.


Yukarıda bahsettiğimiz internet sitesi kurup yemek tarifi ile para kazanmayı hedefleyen birçok site mevcut. Yemek.com, Nefisyemektarifleri.com, tarifsat.com gibi. Bu sitelere girip site yönetimi ile iletişime geçmek suretiyle yemek tariflerinizi satarak para kazanmanız mümkün. Bu tür siteler özellikle yöresel yemek tariflerine çok ilgi gösteriyorlar. Bildiğiniz yöresel farklı tarzda yemek tariflerini sunmanız sizin için avantaj olacaktır.

Zaman ve mekân sınırı olmadan İnternet'ten ek gelir elde etmeniz ve para kazanmanız için yemek tarifi yaparak veya yemek tarifi satarak para kazanma çok güzel bir seçenek.

Herkese kolay gelsin. Sorularınız için tarafımıza yazabilirsiniz. Ayrıca yemek tarifi satışı ile ilgili daha fazla site seçeneği için tarafımıza ulaşabilirsiniz. 


1 yorum:

  1. Merhaba,
    Nefisyemektarifleri.com veya yemek.com gibi sitelerden para kazanma yöntemini biraz daha detaylandirabilir misiniz? Ben de uyeyim o sitelere tarif göndermek istiyorum fakat para verildiğine dair bir bilgi yer almıyor.

    YanıtlaSil

İlginizi Çekebilir

Blogger tarafından desteklenmektedir.
.comment-content a {display: none;}