Home » , » Eğlendirirken Para Kazandıran Mobil Uygulama ; Rovler

Eğlendirirken Para Kazandıran Mobil Uygulama ; Rovler

Posted by internetten nasıl para kazanırım, internetten hızlı para kazanma yolları on 16 Ekim 2014 Perşembe

Hep diyoruz ya. Para kazanmanın her türlü yolu var yeter ki siz size uyanı bulun diye. Bunun için uzun zamandır her tür kullanıcıya ulaşmak için hemen hemen her alandan farklı uygulamaları tanıtmaya çalışıyoruz. Birazdan bahsedeceğimiz uygulama en çok alışveriş sevenleri memnun edecek bir uygulama, Düşünün bir, hem alışveriş yapıyorsunuz. Hem alışveriş yaptığınız yeri denetliyorsunuz, hem de para kazanıyorsunuz. Sizce de kulağa hoş gelmiyor mu? Şimdi size eğlenirken para kazanabileceğiniz Rover adlı bir mobil uygulamadan bahsedeceğiz.

Bunun için tabi ki ilk yapmamız gereken şey bu uygulamayı cep telefonumuza indirmek. Bu uygulamanın şöyle de bir güzelliği var ki hem İOS hem de Android uygulaması bulunuyor.

Ovidos Creative'nin geliştirmiş olduğu Rovler uygulaması sayesinde gezerken para kazanabiliyoruz.

Denetleme sistemi üzerinde kurulu olarak çalışan uygulama mağazalardan alışveriş yaparken mağazaların gizli denetçileri olmanıza imkan sağlıyor. Çalışma yapısı ise oldukça kolay. Her düzeyde kullanıcıya hitap eden uygulama sizlere görevler veriyor. Sizde bu görevleri gerçekleştirirken yani denetleme yaptığınız mağazanın fotoğraflarını çekip uygulamaya yüklemeniz gerekiyor. Denetleme işlemi bitirdikten sonra kazanmış olduğunuz paraları dilerseniz nakit olarak kullanabilir dilerseniz de Rovler'in mağazasından alışveriş yapabilirsiniz.

Rovler uygulamasını Android cihazınıza indirmek için buraya iOS cihazınıza indirmek için ise buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Hadi hep beraber eğlenirken para kazanalım.


1 yorum:

  1. http://uguragirgol.blogspot.com/2017/02/akilli-cep-telefonuyla-para-kazanma.html

    YanıtlaSil

İlginizi Çekebilir

Blogger tarafından desteklenmektedir.
.comment-content a {display: none;}