Home » » GÜNCEL PARA KAZANMA YOLLARI

GÜNCEL PARA KAZANMA YOLLARI

Posted by internetten nasıl para kazanırım, internetten hızlı para kazanma yolları on 27 Aralık 2014 Cumartesi


 Uzun süredir blogumuzda para kazanma yollarına ilişkin çok çeşitli ve bizce faydalı olduğunu düşündüğümüz para kazanma yollarını paylaştık. Bu yazımızda bu yolları kısaca neler olduğundan bahsedeceğiz.  

Evden para kazanma,  Evden para kazanmanın birçok yolu var. Bunlar birkaç tanesini kısaca sıralayacak olursak. Bir ev hanımı iseniz evde hazırlamış olduğunuz bir örgüyü, yastığı, çeyiz işini vb. örneklerini çoğaltabileceğimiz fiziki olarak hazırladığınız eşyaların internet üzerinden satışını yaparak evden para kazanabilirsiniz. Ürününüzü internetten pazarlamak için gitti gidiyor, sahibinden, Amazon gibi web sitelerini aracı olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca kendiniz bir internet sitesi kurmak suretiyle internetten ürün pazarlayarak evden para kazanma yolunu tercih edebilirsiniz. Bu sayede evden çalışarak para kazanmış olursunuz. 

İnternet'te para kazanma, Bu yazımızda tanıtımını yapacağımız hemen her yol internetten para kazanma üzerine. İnternet'te satış ortaklığı yaparak, anket doldurarak PTC sitelerine üye olarak, Reklam izleyerek, Reklam tıklayarak olmak üzere çok farklı para kazanma yolları mevcut.  İnternetten kazanç sağlama önümüzdeki on yılın en popüler para kazanma yollarından bir tanesi olacak gibi. 

Mail okuyarak para kazanma, Size mail okumanız için mail sağlayıcı pek çok site mevcut bunlara üye olarak tarafınıza gönderilen mailleri okumak suretiyle para kazanmanız mümkün. Mail Okuyarak para kazandıran sitelerin başında Napolyon geliyor. Buraya girip üye olabilir kazandığınız nap’ları hediye ve paypal aracığı ile nakit olarak alabilirsiniz.

Anket doldurarak para kazanma, Para kazanmak için internette en çok tercih edilen yöntemlerin başında geliyor anket doldurarak para kazanma. Bu yüzden de o kadar çok anket sitesi var ki şu an buraya yazmaya kalksak sayfalar alır. Ancak biz size iki üç tane garanti ve vaktinizi harcadığınıza değecek site söyleyelim. Bunların başına ıPoll geliyor ki tarafımızca da kullanılmaktadır. Şayet bu siteden gelen anketleri sıkı takip eder. Atlamadan sürekli olarak yaparsanız ilk başta 1-2 dolar olarak genel ücretlendirme 2-3 haftaya kalmaz 20-25 dolarlara çıkar. Anket doldurarak para kazama yolunda yapılan en büyük yanlış anketleri okumadan hızlı hızlı doldurmak. Böyle yaptığınızda çelişkili sorular arasındaki çelişkiyi fark etmezsiniz anket şirketi de sizin anketi baştan savma yaptığınız anlar ve size anket göndermeyi keser veya çok cüzi miktardaki anketleri gönderir. Biz yaklaşık iki seneye yakındır ıPoll’dan anket alıyoruz ve şu an tarafımıza 50 doların altında anketler göndermiyorlar. Bunu tamamen sürekliliğimize ve anketleri doğru cevaplamamıza borçluyuz. Sizde anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız. Sürekli ve doğru olun yeter. Yoksa hiçbir şekilde kazanamazsınız.

Blog yazarak para kazanma ; Blog yazmak, blog yazarlığı yapmak şu an Türkiye’de çok fazla kullanılmayan bir şey maalesef. Türk insanı daha çok mizanı, sosyal paylaşım sitelerinde dolaşmayı, oyun oynamayı veya film seyretmeyi tercih  ediyor. Kısaca şöyle söyleyelim harcanın vakit karşısında getiri olmayan şeylere daha çok ilgi duyuyoruz. Tabi ki bahse konu olan şeylerin hepsi gerekli ama zamanın tamamına yakınını da buralara harcamak pek mantıklı değil gibi geliyor bize. Blog yazarı olmak çok kolay bir iş, hakeza blog yazarı olmakta. Her şey sizin elinizde sadece bir blog sağlayıcıdan bir blog edinin kendinize ve istediğiniz alanda yazın. İster ilgisi olduğunuz bir şeyler hakkında yazın, isterseniz kişisel blogunuz olsun kendiniz hakkında yazın. Yazdığınız şeyler ilgi görmeye başladıkça ve blogunuzun popülerliği artıkça para kazanma olasılığınız da artar. Blogunuza reklam alabilirsiniz veya satış ortaklığı ile blogunuzdan yazı yaparak para kazanabilirsiniz. Blog yazarak parakazanma zaman ve sabır isteyen bir iş.


Makale yazarı olarak para kazanma, Kendinize ait bir blog veya site kurmak size zor geliyorsa veya ben sadece bildiğim bir konuda yazarım diyen kullanıcılar için en ideal yol. Uzmanlık alanınız olan bir konuda makale yazın, siyasi, kültürel veya herhangi bir konuda makaleleryazarak bunları para karşılığında satabilirsiniz. Makale yazarı olarak para kazanma zamanı ve mekanı kullanıcıya kalmış alternatif tercihlerden bir tanesi.

Satış ortaklığı yaparak para kazanma, Bir diğer popüler kazanç sistemi. Emek ile gelirinizin doğru orantı bir şekilde ilerleyeceği bir sistem. Sanal ortamın dışında günlük hayatta da çok sık karşılaştığımız bir sistem aslına bakılırsa mutlaka çevrenizde vardır. Oriflame, Avon gibi markalara üye olup buradan satış yapıp para kazan insanları. Satış ortaklığı sistemi de aynı mantık üzerine kurulu bir sistem satış ortaklığı sunun sitelere üye olup siteniz veya blogunuzda onların reklamlarını sunuyorsunuz. Sizin sunduğunuz reklam linki üzerinden alış veriş yapıldığında satış ortağı olduğunuz firma size önceden belirlenen miktarda komisyon ödüyor. Türkiye’de şu an satış ortalığı yaparak para kazanma konusunda en güvenilir ve en başarılı sitelerin başında xticaret gelmektedir. Ödemelerinde kesinlikle sıkıntı yaşamayacağız. Haftalık e-ticaret, satış ortaklığı gibi konularda seminerler sunan bire bir sizi bilgilendiren çok faydalı bir site. Denemenizde fayda var deriz. Satış ortalığı konusunda yoğunlaşmak ve daha fazla site ile satış ortaklığı kurmak istersiniz. İşte size satış ortaklığı sunan siteler.

Yemek tarifi satarak para kazanma, Yemek türk kültüründe ayrı bir yeri olan bir şey. Çok zengin bir yemek kültürümüz var. Her yörenin kendine has yemekleri mevcut. Son zamanlarda televizyonlarda en çok izlenenler arasında yemek programları böyle olunca da hali ile sanal ortamda da bu ilgiyi değerlendirmek isteyen yatırımcıların varlığı kaçınılmaz oluyor. Yemek tarifi satarak para kazanmak için öncelikle farklı tarzda ve yöresel yemek tariflerini tercih etmenizde fayda olduğunu düşünüyoruz. Çünkü yemek tarifi almak isteyen sitelerin ilgisi buraya yoğunlaşıyor. Bir pilavın tarifinden ne olur ki 500 kişide gönderse hemen hemen aynıdır. Hali ile sadece bir tanesi alınır. Burada şunu da belirtelim yemek derken sadece yemek olarak algılanmamalı pasta, kurabiye, tatlı çeşitleri vb. tarifleri de bunun içine alabiliriz. Ev hanımları için çok ideal bir tercih diye düşünüyoruz yemektarifi satarak para kazanma.  

Oyun oynayarak para kazama, İşte bu tam bizim için geçerli bir yöntem. Zaten vaktimizin çoğunu oyun oynayarak geçirmiyor muyuz. Hem eğlen hem para kazan valla bundan iyisi can sağlığı. Oyun oynayarak para kazanma konusunda iki ayrı alternatifiniz var. 
Birinci market glory gibi oyunları tercih etmek. Burada kazandığın puanlar size gerçek para olarak ödeniyor.Daha fazla ayrıntı için oyun oynayarak para kazandıran siteler isimli yazımıza bakabilirsiniz. Bu konu ile ilgili geniş bir açıklama mevcut.
İkincisi ise oyunlarda derece yapıp ileri seviyelere giderek item satışı, araç gereç satışı veya kullanıcı adınızı satarak oyun oynayarak para kazanabilirsiniz. İnsana pek gerçekçi gibi durmuyor ama bazı oyunların fanatikleri bir kalkan için 1500 TL gibi rakamları rahatlıkla verebiliyorlar. Oyun oynayarak para kazanma oyun fanatikleri için cazip bir yol.

Kolay Para Kazanma, Bu konu ile ilgili bugüne kadar hiç yazı yazmadık. Bugünde bu kategori de bu konuya yer vermeyecektik. Ancak bazı okuyucu arkadaşlarımız ısrarla neden kolay para kazanma konusunda yazı, makale yazmıyorsunuz diye ısrarlı sorular sormaktalar. Bu nedenle bu yazımızda kolay para kazanma konusunda da iki satır yazalım istedik. Öncelikle şunu belirtelim kolay para kazanma diye bir şey olduğuna inanmıyoruz. Kolay para sadece bahiste, piyangoda, şans oyunlarında olur. İnternette günde 100 dolar hafta da 2000 dolar para kazanma gibi reklamları çok görmüşsünüzdür. Bu tür reklamlara kesinlikle güvenmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Emeksiz yemek olmaz. Kimse kimseye bir hiç uğruna o kadar parayı vermez. Siz siz olun kolay para kazanma tuzaklarından uzak durun deriz. İnternetten para kazanayım derken dolandırılmayın. 

Para kazanma yollarına yukarıda sıraladığımızdan çok daha fazlasını ekleyebiliriz. Ancak biz şu an için en popüler olanlarını sıralamaya ve kısa kısa anlatmaya çalıştık. Para kazanma yolları konusunda her tür sistemi bloğumuzdan takip edebilirsiniz. Sorularınız için tarafımıza ulaşabilir. Yazımıza yorum bırakabilirsiniz. Herkese bol kazançlar.






0 yorum:

Yorum Gönder

İlginizi Çekebilir

Blogger tarafından desteklenmektedir.
.comment-content a {display: none;}